Share
Contact
Noutati Web Romania

Un sistem management de continut Web (Web Content Management System - WCMS) este un sistem software care permite crearea site-ului web,  administrarea paginilor si continutului lor, utilizarea instrumentelor de administrare concepute astfel incat si utilizatorii cu putine cunostiinte informatice sa poata crea si gestiona continutul intr-un mod rapid si usor.

Un Web Content Management System necesita in mod obisnuit un administrator de sisiteme si/sau un  dezvoltator web pentru a adauga caracteristici. Acesta fiind, deci, un instrument de intretinere si editare, destinat in primul rand staff-ului non-tehnic.

Doriti sa aveti un site web cu design responsive?

Avantajele unui astfel de site web este ca acesta se poate vedea pe mai multe dispozitive ca: desktop, tablete, telefoane mobile si se poate administra din acelasi panou de administrare.

Platforma Web MC PageManager are inclusa automat aceasta versiune responsive, ceea ce inseamna ca dezvoltatorul nu trebuie sa acorde atentie responsive in timpul crearii unui site sau aplicatie web.
 

 MC PageManager 1.0     MC PageManager 1.1    MC PageManager 1.3
   


De asemenea, va sunt oferite spre vanzare aplicatiile web:

  • Aplicatia GMapOffice
  • Aplicatia WireBillboards
  • Aplicatia SmartMailSystem
  • Aplicatia RoWebSys
  • Aplicatia Blog
  • Aplicatia MC Quiz Poll System


Ce trebuie sa faceti? Completati cat mai detaliat formularul de contact. Consultantul Web va va contacta in 24 de ore pentru a afla cat mai multe informatii despre proiectul dvs., pentru a va putea comunica ulterior o oferta de pret customizata.
 

Top